Energie

Voor kapitaalintensieve duurzame projecten is het vaak lastig voldoende financiering op te halen. Door intensief met u samen te werken realiseren wij gezamenlijk uw innovaties en maken wij optimaal gebruik van de hiervoor beschikbare middelen en subsidies.

Lees meer →

Lifescience en MedTech

Lifescience en medisch technologische innovaties kennen lange, complexe en kostbare R&D trajecten. De financieringsbehoefte begint al op de academie en tot aan commercialisatie kan die riant zijn. Wij kunnen met onze inhoudelijke expertise u in elke fase van dit traject ondersteunen.

Lees meer →

ICT

ICT maakt momenteel zijn volgende groeisprint met “the internet of things”. Dit leidt tot nieuwe innovaties en start-ups die daar uit ontstaan. Om een voorsprong te behouden en/of te zorgen dat niet een ander er met uw idee vandoor gaat, is snelheid en financiering belangrijk.

Lees meer →

Pragmatisch en inhoudelijk gedreven. Zo vertalen wij uw vraagstukken in werkbare oplossingen voor bedrijven die willen groeien en innoveren. Op onze website willen wij u laten zien wat ons inspireert en bezighoudt.

Onze kennis en ervaringen delen we graag met u. Neem gerust contact met ons op om uw uitdagingen, ideeën en suggesties persoonlijk te bespreken.

Nieuws

Heropening EFRO fondsen in 2021

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) is één van de Europese structuurfondsen en onder andere bedoeld om de belangrijkste […]

Benut baangerelateerde investeringskorting (BIK) voor uw investeringen

Het kabinet komt met meerdere steunmaatregelen om innovatie en ondernemers te blijven ondersteunen in deze lastige tijden. Zo wordt het […]

Horizon Europe: hoe staat het met de opvolger van Horizon 2020?

Het nieuwe programma Horizon Europe staat voor deur. Vanaf 2021 tot 2027 vervangt Horizon Europe het welbekende Horizon 2020. Er […]

Behaal meer voordeel met WBSO in 2021

WBSO voordeel eenmalig verhoogd De Covid-19 crisis heeft de maatschappij hard getroffen. Economisch zware tijden leiden vaak tot verminderde investeringen […]

Eurostars subsidie ondersteunt Augmedit met ontwikkeling van medische revolutie

Medische zorg kent nog veel uitdagingen De medische zorg heeft grote baat aan innovaties die de kosten en nauwkeurigheid van […]

Duurzaamheidspark combineert opwekken van groene stroom met ongehinderde landbouw

Uitdaging Voor het opwekken van energie met zonnepanelen is veel ruimte nodig. Landbouwgrond leent zich hier uitstekend voor door gunstige […]

Mensen

Sira Incentives bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertise-gebieden maakt dat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en als strategische sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe vraagstukken.

Lees meer →

Onze diensten

Subsidieadvies

Energie en industrie

Subsidies hebben als doel een maatschappelijke gewenste ontwikkeling te stimuleren. Voor bedrijven zijn dit uitgelezen mogelijkheden om de organisaties duurzaam te laten groeien.

Optimaliseren WBSO en Innovatiebox

Accountants en administratiekantoren

Er is op dit moment veel te doen over het fiscale regime in Nederland dat met name internationale bedrijven belastingvoordelen zou bieden. Een van de voor deze groep fiscaal aantrekkelijke regelingen heeft betrekking op innovatie, waarin eigenlijk drie regelingen sterk met elkaar verweven zijn.

Subsidies aanvragen

ICTLifescience en MedTech

Via het uitgeven van subsidies is de overheid in staat om op een positieve manier sturend op te treden. Subsidies zijn er dan ook om benut te worden met als doel het Nederlands bedrijfsleven competitiever te maken.

Realiseren projectfinanciering

Energie en industrie

Het is na de kredietcrisis voor ondernemingen steeds lastiger geworden om werkkapitaal te financieren of om extra ruimte te creëren voor investeringen en uw bedrijf te laten groeien en renderen. Daarom hebben wij een slimme dienst ontwikkeld die betrekking heeft op projectfinanciering.

Subsidiescreening

Accountants en administratiekantoren

U hebt als accountant, financieel adviseur of fiscalist een goed beeld van uw klanten waarbij u op de hoogte bent van de activiteiten en van de voorgenomen investeringen. Op basis van uw kennis van de onderneming kunnen wij in een kort gesprek een scan verrichten en de subsidiemogelijkheden voor uw relatie in beeld brengen.

Aantrekken equity

ICT

Als startende ondernemer bent u op zoek naar geld om uw ideeën te verwezenlijken. Daarvoor heeft u niet alleen financiering en subsidie nodig maar ook equity om het eigen deel van de projectkosten te kunnen financieren.